Huipputuunarit Haussa

photoshoot

Tämä on etsintäkuulutus: Helsingin Sanomien Kuukausiliite, Helsinki Design Week ja Maaseudun Sivistysliitto etsivät ITE-muotia ja sen luojia – omaperäisiä ompelijoita, luovia tuunaajia, ennennäkemättömiä asuja ja materiaaleja. (Joku hekä bongasikin kuulutuksen huhtikuun Kuukausiliitteestä tai Hesarin uutisesta pari viikkoa sitten.) Muoti- tai vaatealan koulutusta ei tarvita, sillä kuten ITE-taiteilijat, voivat myös ITE-muodinluojat olla itseoppineita oman tiensä kulkijoita. Ikärajaa ei ole. ITE-muodin keräykseen voi osallistua kuka tahansa. Eikä ole muitakaan rajoja, mitä villimpää matskua, sen parempi!

Luovimmista ja kekseliäimmistä ITE-muotitöistä stailataan näyttely ja muotinäytös Helsinki Design Weekille. Niitä tullaan näkemään myös Kuukausiliitteessä ja lehden nettisivuilla. Valintakriteerit ovat uutuusarvo, luova hulluus ja kekseliäisyys.

Ilmianna naapurisi tai osallistu itse ITE-muodin metsästykseen! Lähetä 1-5 kuvaa itse suunnittelemistasi ja tekemistäsi vaatteista tai asusteista (mielellään 15. toukokuuta mennessä) osoitteeseen: ite-muoti@hs.fi. Kuvat voi lähettää myös postitse osoitteeseen Kuukausiliite/ITE-muoti, PL 85, 00089 Sanoma. Muista liittää mukaan omat yhteystietosi.

Lähde: Liisa Jokinen
Photo: Raggedyrags at Flickr

Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment