DIY idea - Chain fringes by Evil Twin

Evil Twin Summer 2009 chain fringe dress
Evil Twin black tee dress with multi chain fringe side seams 2
Evil Twin black tee dress with multi chain fringe side seams 4
Evil Twin black tee dress with multi chain fringe side seams 3

I love this chain fringe dress by Jodie at Evil Twin. If you don´t have chain, use zippers with the canvas cut out. Photos via Pixie Market and Evil Twin website.

Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 comments:

 1. Hei ihana nainen!

  Olen etsinyt netin puhki, enkä löydä mistään kaavaa Jolier One monitoimivaatteeseen! Nyt on opiskelijabudjetti kyseessä, eikä meikällä ole varaa laittaa noin paljon rahaa vaatteeseen.
  Kiltti! Pystyisitkö sinä neuvomaan kaavoissa?!

  -Olivia

  ReplyDelete
 2. Jolier One on suorakaiteen muotoinen, kuin leveä huivi. Ei siihen tarvitse kaavaa! Kappaleen pitkille sivuille on ommeltu korsettihakasnauhaa koko matkalle ja noin 20cm yli päädyistä, minkä avulla vaate puetaan niin monella tavalla. Neroras muotoilu! Lisäksi mukana tulee kaksi pientä henkseliä, joilla kierominen ja kiinnitys helpottuu. Ymmärrät ehkä mitä tarkoitan, jos käyt katsomassa kaupassa miltä se näyttää livenä. Jälleenmyjät näet Jolierin nettisivuilta.

  http://www.jolier.fi/

  http://www.outsapop.com/2009/07/jolier-59-in-one.html

  ReplyDelete
 3. Hei. Voisitko kertoa tuon suorakaiteen muotoisen ihme vaatteen sivujen mitat:) sopiiko kookkaammallekin neidille.. Asun pohjoisessa joten en oikein pääse hypistelemään paikan päälle..

  ReplyDelete
 4. Anonyymi, Jolier One näyttää minusta siltä että se kävisi sellaisenaan ainakin naisten vaatekokoon 42 asti. Arvioisin (kuvien perusteella) että kappale on noin 140cm x 60cm kokoinen. Mutta koska kappale on suorakaide tekisin siitä vain suuremman (pidemmän ja leveämmän) jos käytät tuota suurempaa vaatekokoa.

  Esimerkiksi omien mittojesi mukaan tehtynä.
  leveys: rinnanympärys x 2
  korkeus: mitta kainalosta alalantiolle
  hakasnauhojen mitta: (RY x 2) + 60 cm, tarvitset kaksi tämän mittaista hakasnauhaa.

  Kun olet laikannut sopivan kokoisen kappaleen, neulaa hakasnauha kiinni pitkille sivuille (30cm yli reunan kummastakin päästä) ja sovita. Kappaletta on helppo pienentää jos se tuntuu liian suurelta. Jos haluat että kangas laskeutuu paremmin, leikkaa kangas vinoon langansuuntan.

  Toivottavasti tästä oli apua :)

  ReplyDelete
 5. Hei! Kiitos kovasti avusta. Tässä on näpertelemistä joululomaksi:) Hyvää joulua:)!

  ReplyDelete