Vaatteidenvaihto- ja tuunausilta Pauligin huvilalla 1.12.

[256/365] clothes rack.

Tervetuloa vaatteidenvaihto- ja tuunausiltaan torstaina 1.12. klo 17-20! Tunnelmallinen tapahtuma järjestetään Pauligin vanhalla huvilalla (Mechelininkatu 36, Helsinki) ja järjestäjinä toimivat Luonto-Liitto, Nuorisoasiainkeskus ja Pääkaupunkiseudun 4h-yhdistys. Ilta on kaikille avoin ja ilmainen. Tapahtumassa voit vaihtaa hyväkuntoisia vaatteitasi toisten tuomiin ihanuuksiin ja nauttia mukavasta seurasta. Lisäksi illassa on mahdollisuus tuunata ja korjata omia vanhoja vaatteita osaavan ohjaajan avustuksella. Vaihtamatta jääneitä vaatteita kenenkään ei tarvitse raahata takaisin kotiin, vaan ne myydään myöhemmin kirpputorilla Luonto-Liiton hyväksi. Tarjolla on pikku purtavaa ja halukkaille myös keittoa omakustannehintaan. Keitosta saadut tulot ohjataan Nuorisoasiainkeskuksen Hyvis-hankkeen kautta Suomen Pakolaisavun työlle Sierra Leoneen, missä niillä tuetaan nuorten ammattikoulutusta. Ilmoittautumiset ja lisätietoja tapahtumasta ja sähköpostitse: nelliheinimo(ät)gmail.com.

Pauligin vanha huvila
Mechelininkatu 36
Helsinki, Finland

Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 comment:

 1. Rakastan olla Helsingissä ja muuttaa vaatteeni teidän kanssanne. Ei vain koska he ovat samanikäisiä, mutta koska hänen tyylinsä on fantastinen. Anteeksi Suomea, mutta käyttäen ystävämme google. Kuten kerroin jossain vaiheessa, tässä on muutamia espanja faneja.Vilpitön halaus
  xoxox
  -Mer-
  www.ecounico.tk
  Best Regards

  ReplyDelete