Destroyed at home

Distressing denim with power tools 1

Vildane posted a few pictures on how to make homemade adrations to denim with a power sander. Just like pros do. If you ever hear of "handmade denim abrations", this is pretty much how they are done. Want more info? Get your hands on this book, Denim Design Lab by Brian Robbins. It tells you all you need to know on distressing denim to make authentic looking treatments and abrations. As Robbins illustrates, this type of abrading is easiest to make when the jeans are "filled". I´d use a piece of foam matress to fill them to more leg-like shape. Finally you have a reason to go power tool shopping with you bf...

Distressing denim with power tools 2
Distressing denim with power tools 3
Distressing denim with power tools 4
Distressing denim with power tools 5

Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

3 comments:

 1. Olisiko tunnisteviidakkoa mahdollista järkeistää? Useimpien tunnisteiden alla on vain yksi merkintä, sama tunniste on sekä englanniksi että suomeksi (eikä silti merkinnät niiden alla ole samat), ja ylipäätään: niitä on aivan järjettömästi. Yritin etsiä ohjetta rennon myssyn/baskerin tekemiseen vanhasta villapaidasta, mutta aika toivoton tehtävä. Kaksi vähän sinnepäin löysin, mutta kumpikaan ei ollut juuri etsimäni. :(

  ReplyDelete
 2. Täggääminen olisi pitänyt aloittaa muutamalla kategorialla silloin kun aloitin blogin 3 vuotta sitten.. Mutta silloin jouduin opettelemaan kaiken itse ja mentoreilta ei ollut. Nyt jo yli 1000 postauksen jälkeen niin korjaaminen on lähes mahdotonta (vapaaehtoiset ilmoittautukoon). Vähintäänkin järjettömän työlästä. Olen pahoillani.

  Onko Bloggerilla olemassa tähän jotain työkalua millä homman saisi hoidettua muutamassa tunnissa?

  Tässä linkit muutamaan neule-hattu tutoriaaliin:
  http://www.outsapop.com/2009/02/outsapop-trashion-column-on-missmix.html
  http://www.outsapop.com/2009/01/bbc-blast-beanie-cap-video-tutorial.html
  http://www.outsapop.com/2008/11/sweater-mittens-and-cap-how-to.html

  Ja tässä vielä mitä löysin Googlella:
  http://community.livejournal.com/craftgrrl/11048797.html
  http://www.burdafashion.com/en/Downloads/Free/1333669-1413206-1512267.html
  http://yale-eco-crafts.blogspot.com/2009/04/how-to-make-beret-out-of-old-shirt-or.html
  http://www.threadbanger.com/tb-projects/episode/THR_20091120/make-a-beret-wet-felting-threadbanger-projects
  http://downwithclutter.blogspot.com/2009/02/hat-mittens-set-patterns.html
  http://www.craftstylish.com/item/28927/how-to-make-hats-from-recycled-sweaters


  Minkä tyyppiseen hattuun olet etsimässä ohjeita? Onko sinulla siihen inspiskuvaa?

  ReplyDelete
 3. Ymmärrän toki. Tuo Bloggerin hakupalkkikin tuntuu olevan aika onneton, joten siitäkään ei ole apua. Ja tunnisteiden muuttamiseen ei taida olla muuta konstia kuin tehdä se merkintä kerrallaan. Aikamoinen työmaa siis!

  Mutta hei, kiitos hurjasti linkeistä! Etsimäni oli tuo ensimmäinen. Pelastit päiväni, etsin viime yönä ohjetta pakkomielteisesti mielessäni kohtuullisen varma muistikuva siitä, että täältä olen sen bongannut. Huippuohje, ajattelin tehdä samanlaisen mustasta joustosametista. Kiitos vielä!

  ReplyDelete