Design Sponge Interior blogWow... just...wow. I have found THE diy+design+thrift interior blog. Ladies and gentlemen, let me present Design Sponge. It´s all here. Thrift store finds and small label design pieces spiced with stylish interior DIY projects all wrapped up in impeccable taste of color and form. I ended up browsing through all April entries and it took me three hours. There´s just that many posts so reserve time and a cup of hot tee. I´m particulary fond of their inspiring Before and After posts and DIY projects. This is what I want my home to look like...

Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 comments:

 1. miten nuo tehään nuo tuommoset pitsiliinan muotoonkovetukset häh?
  pysyykö ne sitte siinä?
  kestääkö vettä?
  tai muuta käyttöä?

  ReplyDelete
 2. Pitsiä voi kovettaa mm. sokerivedellä ja tärkillä (mattapinta), mutta se ei silloin kestä vettä. Luulisin, että kirkas (hartsi)lakka kovettaa pitsin parhaiten ja on käytössä kaikkein kestävin. Pitsiä joutuu varmasti höyrytteleään/venyttämään hieman, jotta sen saa muotoon kunnolla.

  Kyseessä on kuitenkin tekstiili, joten käytössä se ei kestä mitenkään käsiteltynä samalla tavalla kuin puu/lasi/metalli. Tätä tekniikkaa voi käyttää lähinnä koriste-esineiden tekoon. Maalatusta ja leikatuista pitsiliinoista voi tehdä mm. joulukoristeita ja koruja.

  ReplyDelete