Fida avaa oman Outlet-myymälän Roihupeltoon

Fida lähetystorien uusi Outlet-myymälä avautuu Helsingissä 29.4.!

Outlet-myymälässä kaikki vaatteet maksavat vain euron. Uusi Fida outlet-myymälä Itä-Helsingin Roihupellossa juhlii avajaisia vapputunnelmissa tiistaina 29.4. Myymälässä myydään Fida lähetystoreilta poistettuja hyväkuntoisia käytettyjä vaatteita. Fida lähetystorien lajittelukeskuksessa outlet-myymälän yhteydessä toimii myös tukkumyynti. Tukkumyynti palvelee ammattilaisostajia asiantuntevasti.
"Tukkumyynti eroaa outlet-myynnistä siten, että tukkupuolella myydään vaatteita kilohintaan ja suurissa erissä, kuvailee tukkumyynnistä vastaava Satu Koivisto. "Tukkumyynnistä voi löytää myymälätasoisia tekstiilejä ja kenkiä, erittäin edullista kakkoslaatua tai vaikkapa puoli-ilmaista materiaalia tuunaukseen energiajakeesta. Tukkumyyntiin Roihupeltoon ovat tervetulleita sekä yritykset että yhteisöt, kuten teatterit ja käsityöyrittäjät.(Teksti Fidan kotisivuilta.)

Fida outlet-myymälä
Tulppatie 14, Helsinki
Myymälä avoinna: ma-pe klo 10-14.00
Fida tukkumyynti, Tulppatie 14, Helsinki

Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment