DIY tutorial - Simone Rocha wire crownSimone Rocha is a designer to watch. She cas cool collections and even cooler accessories. My favorite at the moment is her wire crown from FW2011 collection. Not new, but timeless and easy to make. You can find a tutorial at Free People DIY blog.Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 comments:

 1. That is so so cool!!! That I'm gonna make it!! Yeah!

  ReplyDelete
 2. Kiitos Trashion kirjasi, entisen käsityövihaajan kotiin on ilmestynyt ompelukone ja postissa on tulossa pussitolkulla niittejä, höyheniä, ketjuja... Kirjastasi ja blogistasi vaan löytyy niin monta upeaa itseni näköistä juttua, että jonkinlainen Trashionista sisälläni on herännyt. Kiitos siitä :)

  ReplyDelete
 3. Kiitos Trashion kirjasi, entisen käsityövihaajan kotiin on ilmestynyt ompelukone ja postissa on tulossa pussitolkulla niittejä, höyheniä, ketjuja... Kirjastasi ja blogistasi vaan löytyy niin monta upeaa itseni näköistä juttua, että jonkinlainen Trashionista sisälläni on herännyt. Kiitos siitä :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos sinun ja Trashion kirjasi, sisälläni on käsityövihaajan sijaan herännyt jonkinlainen Trashionista. Keittiön pöydälle on ilmestynyt ompelukone ja postissa on tuloillaan pussitolkulla niittejä, ketjua ja höyheniä. Kirjasi ja blogisi on täynnä omaan tyylin täydellisesti natsaavia juttuja ja nyt iski niin iso inspis, että pakko toteuttaa. Eli kiitos ja kumarrus Outi!

  ReplyDelete