junya watanabe patchwork knit


Junya Watanabe tunnetaan muotimaailmassa japanilaisena neopunkkarina ja suunnittelijalegenda Rei Kawakubon suojattina, josta kasvoi kaavoituksen megalahjakkuus. Hänen viime sesonkinsa ovat olleet aikamoista palapeliä ja leikkaa-liimaa kuosittelua. Ja siitä olen aina pitänyt. Watanabe on yksi niistä suunnittelijoista kenen töihin kiinnitin opiskelijavuosina 90-luvun lopulla huomiota, ja joka on tyylillään inspiroinut minua kustomoimaan vaatteita. Tämän talven mallistossa palmikkoneule on saanut Watanaben käsissä uuden muodon. Häkättynä ja taas uudelleenkoottuna. Ilman kaavaa tai saumuria. Sekaan paljettikangasta vanhasta biletopista ja shifonkia tai onganzaa juhlavaatteesta. Tämänhän voisi jopa kuvitella tekevänsä itse..

///////////////////////////////

I like it when Junya Watanabe hacks clothes up just to reconstruct them back together. Almost makes me think I can do the same. This cable knit is from his Fall 2014 collection.

Photos: Style.com // Farfetch // Totokaelo.


Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment