Ompeluseura tuunauskilpailu

singer_quantumstylist_9960_1010_730

Sorry for the Finnish post guys, but this refashion competition is only for Finns..!

Lähetysseuran Ompeluseura tuunaa kierrätysmateriaaleista uusia tuotteita. Nyt on sinun vuorosi toimia kierrätysdesignin suunnittelijana. Suunnittele kierrätysmateriaaleista malli, joka on helposti jokaisen Ompeluseuran toteutettavissa. Se voi olla mitä vain - vaate, asuste, laukku, käyttötavara tai koru. Ainoa rajoitus on se, että tuotteen on oltava hyödyllinen. Turhaa tavaraa maailma on jo täynnä... Mukaan kilpailuun pääsee ottamalla suunnittelemastasi mallista kuvan ja kirjoita mukaan tuotteen tarina, mistä materiaalit löytyivät ja miten idea syntyi. Liitä mukaan myös valmistusohjeet. Lähetä ne osoitteeseen ompeluseura@mission.fi 22.4.2011 mennessä. Julkaisemme ehdotukset Facebookissa.

Kilpailun tuomarina toimii kierrätysdesignin edelläkävijä Globe Hope. Voittaja julistetaan 29.4.2011. Voittaja saa palkinnoksi Singerin upean Quantum Stylist 9960 ompelukoneen (arvo 795 €) joka oli loistomasiina vaativalle kotiompelijalle. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan myös viisi Suuri Käsityö-lehden vuosikertaa.

Outi Les Pyy

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

No comments:

Post a Comment